Ο βραβευμένος μάγος Περσέας Αρκομάνης έρχεται στην Ιεράπετρα για να σας μαγέψει με δυο μοναδικές παραστάσεις τη Παρασκευή 20 Ιουνίου στο κινηματοθέατρο Σαπφώ. Θα συναρπάσει τα παιδιά σας στις 18.30 το απόγευμα και στις 21.15 θα σαγηνεύσει τους μεγαλύτερους!

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη θεατρική ομάδα Δήμου Ιεράπετρας, η οποία θα παρουσιάσει την παράσταση “ Τρόμος & αθλιότητα του Γ’ Ραιχ” του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Μαχαιρά , στα πλαίσια των Κυρβείων 2014 . Τα έσοδα της εκδήλωσης θα βοηθήσουν την θεατρική ομάδα στη πραγματοποίηση της παράστασης.

Τιμή Εισιτηρίου

Παιδική Παράσταση με ώρα προβολής στις 6 το απόγευμα
Παιδιά (έως 15 ετών) : 5 Ευρώ
Ενήλικες : 8 Ευρώ
Παράσταση Ενηλίκων με ώρα προβολής στις 9.15 το βράδυ
8 ευρώ το άτομο

Γνωρίζοντας τον Περσέα Αρκομάνη

Ο Περσέας Αρκομάνης είναι επαγγελματίας μάγος από το 2005. Είναι συγγραφέας του βιβλίου \”Η τέχνη της μαγείας\” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg. Έχει δημιουργήσει πρωτότυπα μαγικά εφέ σε συνεργασία με εταιρίες σε Ευρώπη και Αμερική.

Έχει παραδώσει σεμινάρια σε έλληνες μάγους και έχει παρακολουθήσει αντίστοιχα σεμινάρια στο εξωτερικό. Πρόσφατα βραβεύτηκε με το Medal of Merlin απο την παγκόσμια οργάνωση IMS (Διεθνής αδερφότητα μάγων) για το show που παρουσίασε.

Πάρτε μια “γεύση” πατώντας ΕΔΩ

Παρασκευή 20 Ιουνίου ελάτε κοντά μας & νιώστε το μυστήριο !!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook