Η αντίστροφη μέτρηση για την στελέχωση του ρόστερ του ΟΦΗ της σεζόν 2014-15 έχει ξεκινήσει ενώ σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα αναμένεται η έναρξη της προετοιμασίας του.

Στον ΟΦΗ προχωρούν τις μεταγραφικές υποθέσεις, πάντα σε συννενόηση με τον Γκατούζο, και αναμένονται εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα.

Η Κρητική ομάδα, από την στιγμή που αδειοδοτήθηκε και έχει την δυνατότητα μεταγραφών χωρίς περιορισμό, θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να καλύψει και τα “κενά” της που προέκυψαν σε θέσεις μετά και τις αποχωρήσεις παικτών που τράβηξαν πέρυσι το… “κουπί” όπως είναι οι Παπάζογλου, Μπούρμπος (αν και η απόφαση για την προσφυγή του θα εκδικαστεί στις 23 Ιουνίου) αλλά Ντουντού ενώ είναι άγνωστο αν θα επεκταθεί ο δανεισμός των Φερνάντες και Ζε Εντουάρντο.

Εντωμεταξύ, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει προετοιμασία στις αρχές Ιουλίου και ήδη στο Ηράκλειο βρίσκεται συνεργάτης του Τζενάρο Γκατούζο προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του Ιταλού τεχνικού αλλά και για να διεκπεραιωθούν όλες οι λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook