Για μεγάλο φαγοπότι κάνει λόγο το \”Ε.ΠΑ.Μ. Χανίων Πυρήνες\” στο θέμα του ψυχιατρείου Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

\”Τέλος στα παζάρια για την «αποδοτικότερη για όλους αξιοποίηση» των χώρων του παλιού ψυχιατρείου, δίνει το Real Estate «Συγκυβέρνηση Ξεπουλήματος», αρπάζοντας την μπουκιά από το στόμα των εδώ εκπροσώπων του, που 10 ολόκληρα χρόνια αλληλοσπαράζονται πάνω από το φιλέτο.

Επί 10 ολόκληρα χρόνια, δεν προχώρησε καμία από τις προτάσεις αξιοποίησης που έγιναν, αν και, σχεδόν όλες, με δεδομένο την λειτουργικότητα των υφισταμένων εγκαταστάσεων, ήταν εύκολα υλοποιήσιμες και φυσικά ωφέλιμες για την κοινωνία.

Καμία όμως από αυτές, δεν προέβλεπε μελέτες επί μελετών, εμπλοκή μεγαλοεργολάβων, κατεδαφίσεις, υπερ-τσιμεντοποιήσεις και άλλα τέτοια «αποδοτικά» (μιζο-παραγωγικά), με αποτέλεσμα όλες, κάπου να «σκοντάφτουν»…

Η ανυπαρξία -για παράδειγμα- νομικού πλαισίου, ήταν αξεπέραστο εμπόδιο για την δημιουργία ξενώνα άστεγων…

Όπως και η έλλειψη οικοδομικής άδειας, για τη δημιουργία φοιτητικής εστίας τη στιγμή που τα μεγάλα Mall και άλλες κραυγαλέες ιδιωτικές οικοδομικές παρανομίες, νομιμοποιούνται εν μια νυκτί.

Το επιχειρούμενο ξεπούλημα του συγκεκριμένου δημόσιου ακινήτου, είναι σταγόνα στον ωκεανό μπρος στο γενικότερο ξεπούλημα της χώρας που υλοποιείται. Κάθε προσπάθεια διάσωσής του, αν δεν είναι ιδιοτελής, είναι υποκριτική!

Οι άλλοτε κραταιοί τοπικοί εκπρόσωποι των προδοτικών κυβερνήσεων, αν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσουν ότι ΚΑΙ αυτοί είναι εκτός σχεδίων του παγκοσμίου διευθυντηρίου, να συνταχτούν στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού για την υπεράσπιση της πατρίδας μας.

Έτσι κι αλλιώς το μεγάλο φαγοπότι κάποτε τελειώνει και οι από κεκτημένη ταχύτητα εναπομείναντες θιασώτες του κινδυνεύουν να βρεθούν στα νύχια των εξαπατημένων υποτακτικών τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΜΕΤΩΠΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ και όχι για το ένα ή το άλλο «φιλέτο»…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook