​Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι μια 49χρονη χημικός έχει μετατρέψει σε μούμια την νεκρή μητέρα της και την κρατούσε επί δύο χρόνια μέσα σε μπαούλο.

Μάλιστα τα ξημερώματα, η 49χρονη που συνελήφθη χθες, οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο. Η γυναίκα αφού κατέθεσε, εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος αποφάνθηκε ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που είχε κάνει έξωση στη 49χρονη χημικό επειδή δεν κατέβαλε τα ενοίκια, πήγε στο διαμέρισμα μαζί με τη δικηγόρο του και έναν κλητήρα προκειμένου να καταγράψουν τα έπιπλα.

Όταν λοιπόν τηλεφώνησε στην 49χρονη προκειμένου να την ειδοποιήσει να πάρει τα πράγματά της, εκείνη του είπε πως θα περάσει γιατί έχει «τη μαμά στο μπαούλο».

Όταν ο ιδιοκτήτης άνοιξε το μπαούλο μαζί με τη δικηγόρο αντίκρισαν το πτώμα που βρισκόταν ήδη στο στάδιο της προχωρημένης αποσύνθεσης, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος με τα πτωματικά υγρά.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η μητέρα της 49χρονης είχε πεθάνει τον Ιούνιο του 2012. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή νεκρού, η οποία εστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όπως αποκαλύφθηκε, η κόρη είχε τυλίξει το πτώμα της με μουσαμάδες κάλυψης αυτοκινήτων, με κουβέρτες και σεντόνια, επίσης πιασμένα με ταινία συσκευασίας. Το πτώμα ήταν σε εμβρυακή στάση προκειμένου να χωρά στο μπαούλο.

Η ίδια, όπως φαίνεται, είχε μετακομίσει σε ξενοδοχείο και είχε πει στους γείτονες ότι η μητέρα.

Σε δηλώσεις η 49χρονη είπε ότι προχώρησε στην πράξη αυτή «για να μην φύγει η μητέρα της».

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook