Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους βρίσκεται το θέμα των αποζημιώσεων των παραγωγών που δικαιούνται αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ. Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης από τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Βασίλη Έξαρχο κατά τη συνάντηση που είχαν χθες στην Αθήνα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επαφής που είχε ο βουλευτής τις προηγούμενες ημέρες με τον Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης του ΕΛΓΑ κ. Νίκο Δασκαλάκη, σε μια προσπάθεια προώθησης λύσεων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες αναφορικά με τον Οργανισμό.

Ο κ. Έξαρχος διαβεβαίωσε τον κ. Σενετάκη πως θα υπάρξουν άμεσες λύσεις. Χαρακτηριστικά δεσμεύτηκε πως τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η προκήρυξη για την πρόσληψη κτηνιάτρου, θέση η οποία προσωρινά έχει καλυφθεί με μετακίνηση προσωπικού.

Για το θέμα των αποζημιώσεων, ο κ. Έξαρχος σημείωσε ότι αναμένεται απόφαση του γενικού λογιστηρίου του κράτους, έτσι ώστε ο φάκελος να σταλεί προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι κ.κ. Σενετάκης και Έξαρχος συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου να εντοπίζονται έγκαιρα και να αντιμετωπίζονται άμεσα όσα ζητήματα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook