Σε τρυφερές στιγμές με την ηθοποιό Χριστίνα Παππά «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαβιτσιώτη, γεγονός που δεν έμεινε ασχολιάστο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον παρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» διακρίνονται ο υπουργός με την ηθοποιό και ένα ζευγάρι σε ταβέρνα της Μυκόνου, την ώρα που γευματίζουν σε ταβέρνα του νησιού, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οπως φαίνεται στη φωτογραφία ο κ. Βαρβιτσιώτης έχει ακουμπήσει τρυφερά το χέρι του στη μέση της ηθοποιού.

Η φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα σχολιάστηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γξιώργο Λιάγκα να αντιδρά στα σχόλια των υπολοίπων συντελεστών λέγοντας τα εξής: «Εχει βάλει το χέρι του μέσα από το σορτσάκι... Πού είναι το κακό; Είναι ένας τρυφερός εναγκαλισμός... Είπαμε ότι είμαστε gay friendly, αλλά το να δείχνουμε έναν άντρα να χαϊδεύει μια γυναίκα - φιλικά ή ερωτικά, δεν με αφορά εμένα - και να το ποινικοποιούμε, να μην πω τώρα τι... Έλεος πια! Δηλαδή δείχνουμε άντρες να φιλιούνται στο στόμα, δείχνουμε το gay pride, είμαστε gay friendly και επιτέλους ένας άντρας χαϊδεύει ερωτικά μια γυναίκα και λέμε ότι είναι περίεργο. Ε, τι να πω άλλο; Σηκώνω το λάβαρο της επανάστασης! Ένας άντρας χαϊδεύει μια γυναίκα και το θεωρούμε περίεργο! Πού φτάσαμε... Ένας άντρας χαϊδεύει μια γυναίκα και αποτελεί θέμα. Σε λίγο θα μας πεις πως είναι ανώμαλος και ο Βαρβιτσιώτης που χαϊδεύει την Παππά...».


iefimerida.gr