Ο ρεπουμπλικάνος πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα (βόρεια) Τιμ Πόλεντι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2012 με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που αναρτήθηκε την Κυριακή στο Ίντερνετ, παραμονή της επίσημης έναρξης της προεκλογικής του εκστρατείας που ξεκινά από την Αιόβα.

\”Είμαι ο Τιμ Πόλεντι και θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ\” αναφέρει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. Δεσμεύεται να πει \”την αλήθεια\” στους Αμερικανούς, σε αντίθεση, όπως υποστηρίζει, με τον νυν πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος επιζητά και μια δεύτερη προεδρική θητεία.

\”\’Η αλήθεια είναι για τη χώρα μας το πολύ μεγάλο της πρόβλημα. Έχουμε πολλά χρέη. Πολλή ανεργία. Πολλές δημόσιες δαπάνες. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε πολύ περισσότερα και όχι μόνο καλές ομιλίες\” αναφέρει ο κ. Πόλεντι.

\”Οι πολιτικές του προέδρου Ομπάμα απέτυχαν. Αλλά εκτός τούτου θα πρέπει να πούμε την αλήθεια όσον αφορά το πόσο θα μας κοστίσει για να βγούμε από τον τωρινό μαρασμό όπου έχουμε βουλιάξει. Εγώ έχω επιλέξει να ακολουθήσω μια διαφορετική προσέγγιση. Έχω αποφασίσει να λέω την αλήθεια\” αναφέρει ο πολύ λίγο γνωστός στις ΗΠΑ κ. Πόλεντι, ο οποίος ωστόσο ελπίζει να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων αφού στον κατάλογό τους δεν υπάρχει κανένα \”τρανταχτό\” όνομα.


  ΑΠΕ – ΜΠΕ

   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook