Πολύ καλή ήταν η παρουσία της Ακαδημίας του Μινωταύρου, στο τουρνουά που διοργάνωσε στα Μισσίρια ο Άρης Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή ακόμα του Αστέρα Ρεθύμνου και της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο.
Οι \”πράσινοι\” συμμετείχαν με 37 παιδιά και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά.
Η επίσημη ενημέρωση από το Μινώταυρο:

«Πολύ καλή παρουσία για την ακαδημία μας στο τουρνουά του Άρη Ρεθύμνου που έγινε σήμερα το πρωί στα Μισσίρια με την συμμετοχή των ακαδημιών του \’Αρη Ρεθύμνου, Αστέρα Ρεθύμνου, Ολυμπιακού Ρεθύμνου και Μινώταυρου.

Η ακαδημία αγωνίστηκε και στις 2 κατηγορίες junior (2004-2005), projunior (2006-2007) με εντυπωσιακή συμμετοχή (37 παιδιά αγωνίστηκαν συνολικά) αλλά και σημαντικές απουσίες.

Το junior με προπονητή τον Δημήτρη Κατσαβριά νίκησαν στον πρώτο αγώνα τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου με σκορ 3-2, στον δεύτερο ήρθαν ισόπαλοι 4-4 με τον Αστέρα Ρεθύμνου ενώ στον τελευταίο αγώνα κέρδισαν 7-4 τον Άρη Ρεθύμνου καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Στα projunior τα τμήματα του Δημήτρη Δοντσίδη (2006) και Γιάννη Πατεράκη (2007-2008) έχασαν τον πρώτο αγώνα από τον Ολυμπιακό με 5-1, ισοπαλία στον δεύτερο με τον Αστέρα Ρεθύμνου 2-2 ενώ στον τελευταίο αγώνα κέρδισαν τον Άρη με σκορ 3-1.»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook