Ο Νίκος Βαμιανάκης με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε ότι βάζει τέλος στην διαιτητική του καριέρα και… κρεμάει τη σφυρίχτρα του.
Ο διαιτητής 4ης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, και πρώην της Ε.Π.Σ. Αθηνών, δεν διευκρινίζει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Και κάθε τέλος είναι πάντα δύσκολο. Όπως και να το δεις η απόφαση είναι το ίδιο δύσκολη. Ειδικά όταν πρέπει να σταματήσεις κάτι το οποίο τόσο αγαπάς. Κάτι το οποίο υπηρέτησα μέχρι την τελευταία παράσταση με μεγάλη αφοσίωση. Αμέτρητα ταξίδια για ένα και μόνο λόγο. Να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ. Άπειρα σφυρίγματα, αμέτρητες κόκκινες κάρτες και πολλά πέναλτυ σήμερα έλαβαν τέλος. Ό,τι δώσαμε, δώσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους σε Χανιά και Αθήνα για όλα αυτά τα χρόνια και την άψογη συνεργασία που πιστεύω ότι είχαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρατηρητές και εκπαιδευτές, ειδικά του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων που έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να μην μας λείπει τίποτα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Μαγικές οι Δευτέρες στον Σύνδεσμο. Για τις ομάδες που αδίκησα ένα μόνο θα πω. Και ο διαιτητής άνθρωπος είναι και θα κάνει και λάθη. Εύχομαι καλές αξιολογήσεις σε όλους τους εν ενεργεία αλλά να θυμάστε.. Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Και δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω ΕΣΕΝΑ που ήσουν πάντα εκεί στα πρώτα μου βήματα. Ξέρεις εσύ και αυτό μου αρκεί.

Βαμιανάκης Νικόλαος,

Αθήνα 16/6/2014.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook