Η Εθνική ομάδα καλείται να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Κολομβία, αλλά και το επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα (δείτε ΕΔΩ), ενόψει του δεύτερου αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απέναντι στην Ιαπωνία (20/06, 01:00).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναζητάει τη νίκη, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισης στους \”16\” της διοργάνωσης, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο, αφού προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Ακτή Ελεφαντοστού. 
Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ που βρίσκονται στη Βραζιλία για την Εθνική ομάδα, ο Φερνάντο Σάντος θα ξεκινήσει τον Καρνέζη κάτω από την εστία, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τ\’ αριστερά τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέβα (παρότι δέχθηκε πολλά \”πυρά\” για την εμφάνισή του απέναντι στην Κολομβία). Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης, που θα έχει μπροστά του τους Κονέ και Μανιάτη. Στην επίθεση αναμένονται οι αλλαγές, αφού ο Φετφατζίδης έχει κερδίσει πόντους για να καλύψει το δεξί άκρο, στη θέση του Σαλπιγγίδη και ο Μήτρογλου για να βρίσκεται στην κορυφή αντί του Γκέκα. \”Ακλόνητος\” στο αριστερό άκρο ο Ηρακλειώτης επιθετικός Σαμαράς.
Την αναμέτρηση στην \”Αρένα ντας Ντούνιας\” της πόλης Νατάλ θα διευθύνει ο Ζοέλ Αγκιλάρ από το Ελ Σαλβαδόρ, με βοηθούς από την ίδια χώρα τους Γουΐλιαμ Τόρες-Χουάν Φρανσίσκο Ζούμπα (Ελ Σαλβαδόρ). Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο Νόρμπερτ Χαουάτα από την Ταϊτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook