Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου \”πέφτει\” η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 για την Ακαδημία του Πανακρωτηριακού, με τη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Καθιανών.

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί Γονείς και Παιδιά,
Σας ενημερώνουμε πως η Γιορτή κλεισίματος της Ακαδημίας μας για τη φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 19:00-22:30, στο γήπεδο της ομάδας μας στα Καθιανά. Κατά τη διάρκειά της θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας, ενώ Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Ακρωτηρίου, αθλοθέτησαν και θα απονείμουν κύπελλα σε όλα τα τμήματα μας, για την πολύ καλή παρουσία τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ. Επίσης, θα γίνουν διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας ανά τμήμα με απονομή διπλώματος στον κάθε νικητή, θα απονεμηθούν τα μηνιαία \”Βραβεία Συμπεριφοράς και Προσπάθειας Μαΐου\” και για πρώτη φορά οι \”Έπαινοι Μαθητή-Αθλητή\”.
Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

19:00-20:00 Παιχνίδια επίδειξης
20:00-20:45 Διαγωνισμοί Δεξιοτεχνίας
20:45-21:30 Απονομές Διπλωμάτων-Μεταλλίων-Κυπέλλων
21:30-22:30 Ελεύθερος χρόνος-Διασκέδαση-Κέρασμα

Παρακαλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας την γιορτή, κάνοντας έτσι ένα πολύ μικρό δώρο στα παιδιά μας. Το αξίζουν!!!

Θερμή παράκληση προς όλες τις μητέρες των ποδοσφαιριστών μας, θα θέλαμε να ετοιμάσουν και να φέρουν οτιδήποτε σνακ, αλμυρό ή γλυκό για να προσφερθεί από τις ίδιες σαν κέρασμα στο τέλος σε παιδιά και γονείς.

Υ.Γ. Όποιοι ενδιαφέρονται για το θερινό απογευματινό πρόγραμμα προπονήσεων, να επικοινωνήσουν με τον κ.Παπαδάκη μέχρι τις 25/6/2014.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook