Το παγκάρι, διάφορα τάματα και το χρηματικό ποσό των 48 ευρώ «βούτηξαν» από εκκλησία στον Καλό Αγρό Δράμας,, ένας 33χρονος και ένας 31χρονος.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, όμως τους είδαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών.

Σε σήμα στάσης που ακολούθησε, ο 31χρονος οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκαλώντας σε αυτό φθορές. 

Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, όμως οι αστυνομικοί ήταν πιο... γρήγοροι και κατάφεραν να συλλάβουν τον 33χρονο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών, καθώς και την κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον εφημέριο του Ιερού Ναού. 

Κατασχέθηκαν επίσης 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 1 σιδηρολοστός και 1 ζευγάρι πλαστικά γάντια. 

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. 

newpost.gr