Γνωρίζοντας πολύ καλά, μετά από 20 χρόνια παρουσίας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη, ότι το πρόβλημα των εξαρτήσεων αντιμετωπίζεται μόνο με την ενεργή συμμετοχή και την κινητοποίηση όλων και εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει συμβολικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Ομάδας Ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και Μεικτής Ομάδας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Μένοντας και στο πνεύμα των ημερών του moudial θέλουμε μέσα από τη γιορτινή ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί «Μια Κρήτη χωρίς εξαρτήσεις», κερκίδες και γήπεδα χωρίς χρήση δίνοντας «Πάσα στη ζωή» αφού μόνο με τη συλλογικότητα μπορούμε να το κερδίσουμε.

Προσκαλούμε την τοπική κοινωνία και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 26 Ιουνίου στο Γήπεδο του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και ώρα 7:00μ.μ. να παρευρεθεί και να συμπαρασταθεί ηθικά στον συμβολικό αυτό αγώνα.

Πριν την έναρξη του αγώνα 6:00 – 6:40μ.μ θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια Ακαδημιών ποδοσφαίρου με μικρά παιδιά του ΟΦΗ, ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΓΙΟΥΧΤΑ και LIDO.

Τις ομάδες πλαισιώσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και του ΕΡΓΟΤΕΛΗ καθώς και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Συμμετέχουν η Ε.Π.Σ.Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Νομού Ηρακλείου, ο Ερυθρός Σταυρός, η Dance Academy «STEPS» και «A Capoeira». Στηρίζουν ηθικά οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ «Snakes 4 Heraklion», «Θύρα 4 since 1986» και «Archanes Club». Χορηγοί : ΚΡΥΣΤΑΛ και FIREWORKS.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook