Μετά από συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης με το Δήμο Ρεθύμνου, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου και το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύ-μνου Α.Ε. ξεκινούν τα απευθείας δρομολόγια του Ρεθύμνου με το Αεροδρόμιο "Γιάννης Δασκαλογιάννης" των Χανίων.

Με χθεσινή Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη (που έχει την αρμοδιότητα) εγκρίθηκε το δρομολόγιο «Ρέθυμνο – Αεροδρόμιο Χανίων – Ρέθυμνο» , το οποίο ξεκινά από τη Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ρέθυμνο – Αεροδρόμιο 04:30 το πρωί – 20:45 το βράδυ
Αεροδρόμιο – Ρέθυμνο 23:00

Η τιμή εισιτηρίου για απλή μετάβαση Ρέθυμνο-Αεροδρόμιο είναι 6,80 ευρώ .

Οι ώρες δρομολογίων ανταποκρίνονται με τα σημερινά δεδομένα αναχωρήσεων και αφίξεων του Αεροδρομίου Χανίων. Τυχόν τροποποίηση των αναχωρήσεων ή αφίξεων συνεπάγεται και αναπροσαρμογή των δρομολογίων. Η επιστροφή από το αεροδρόμιο είναι ενδεικτική . Το λεωφορείο για Ρέθυμνο θα αναχωρεί μετά την άφιξη της βραδινής πτήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου στα τηλέφωνα: 28310 22212.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

«Μετά από επίμονη προσπάθεια μηνών και με τη συνεργασία όλων των θεσμικών εκπροσώπων του Νομού και κυρίως του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου με το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, η δρομολόγηση λεωφορείου από το Ρέθυμνο προς το Αεροδρόμιο Χανίων είναι πλέον γεγονός. Η απευθείας σύνδεση με το Αεροδρόμιο Χανίων καλύπτει ένα κενό πολλών ετών και αναμένουμε ότι θα εξυπηρετήσει κατά πολύ την τοπική κοινωνία αλλά και θα ενισχύσει παράλληλα την τουριστική κίνηση των μεμονωμένων επισκεπτών προς το Ρέθυμνο.