Εκτός από το κλεμμένο κινητό που αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στην 29χρονη Ουγγαρέζα δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 10,9 γραμμαρίων, τρεις πλαστικές κάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, ένα μεταλλικό σωληνάριο και 14 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. 
Δυο Έλληνες, μια 47χρονη και ένας 34χρονος, συνελήφθησαν στο Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν το σπίτι της γυναίκας μετά από πληροφορίες που είχαν.
Όταν είδαν τον άνδρα να βγαίνει, τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του δέκα ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει συνταγή γιατρού. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 47χρονης, όπου κατασχέθηκαν άλλα 13 1⁄2 δισκία, επίσης χωρίς την απαραίτητη συνταγή. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος Έλληνας στη Λάρισα, έφερε στο φως μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 29 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν είχε συνταγή γιατρού. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook