Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων πραγματοποιεί ημερίδα ευαισθητοποίησης για τη δομή των Σ.Δ.Ε. και τελετή απονομής απολυτηρίων στους αποφοιτήσαντες την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 και ώρα 19.30 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων.

Στην εκδήλωση οι εκπαιδευόμενοι θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές εργασίες που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.
Μετά το πέρας της απονομής θα ακολουθήσει κέρασμα στον προαύλιο χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων (1ο Γυμνάσιο, Ελ. Βενιζέλου 1, δίπλα στην Αγορά).

Το πρόγραμμα των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας απευθύνεται σε ενήλικες που δεν έχουν ολοκληρώσει την βασική εκπαίδευση. Το απολυτήριο του Σ.Δ.Ε. είναι ισότιμο με απολυτήριο Γυμνασίου και δικαίωμα εγγραφής έχουν οι ενήλικες πολίτες με απολυτήριο Δημοτικού.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι ανοικτό και στόχος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες γύρω από τη γλώσσα, τα μαθηματικά, τα αγγλικά, την πληροφορική, το περιβάλλον, τις φυσικές επιστήμες, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Η φοίτηση διαρκεί 2 σχολικά έτη και τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες.

Οι εγγραφές για το νέο έτος έχουν ήδη αρχίσει.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του ΣΔΕ 2821052132 τις απογευματινές ώρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook