Οι φωτογραφίες είναι απο τον χώρο μια ανάσα απο τα Ενετικά Νεώρια, δίπλα απο την είσοδο του πολυτελούς ξενοδοχείου ΜΕΓΑΡΟΝ, απέναντι απο τους δυο σταθμούς των ΚΤΕΛ , που είδα να αποτυπώνουν το απόγευμα της Πέμπτης 26ης Ιουνίου με φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες μια ομάδα Γιαπωνέζων τουριστών.
Οι οποίοι και με ρώτησαν γιατί τέτοια εικόνα και ποιός ευθύνεται. 
Εικόνες ντροπής, βρωμιάς, σκουπιδιών, αλλά και αδιαφορίας , έργο σε μια ενετική πύλη με παρατημένες παλέτες, σκουριασμένα μεταλλικά πλέγματα και καρφιά, που εγκυμονούν κίνδυνο ατυχήματος. 
\"\"

Αλλά και ένα οδόστρωμα εκεί που παρκάρουν λεωφορεία του Αστικού & Υπεραστικού ΚΤΕΛ, που εκτός των άλλων βλέπει κανείς υπολείμματα απο λάδια, πετρέλαια κλπ. 
Απο ένα σημείο που σίγουρα βλέπουν καθημερινά εκατοντάδες διερχόμενοι, τουρίστες και μη. 

\"\"   \"\"

Ένα μήνα σχεδόν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο σημείο αυτό απαιτείται να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις για την ολοκλήρωση του έργου στην Ενετική αυτή πύλη, να απομακρυνθούν όσα βρωμίζουν τον χώρο.
Ένα σημείο που μάλλον ξεχάσθηκε να μπεί σε προεκλογικά φυλλάδια για το θαύμα του παραλιακού μετώπου, που προφανώς ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουν για την εικόνα του ο νυν και απελθών Δήμαρχος κ. Κουράκης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Λαμπρινός, αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι επικεφαλής των συνδυασμών, οι εκλεγμένοι και μη Δημοτικοί Σύμβουλοι. 

\"\"

Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι για τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό του ……….τώρα, αύριο.
Με την ευθύνη πάνω απ\’ όλα της Δημοτικής Αρχής, αλλά και την συνεργασία του ξενοδοχείου ΜΕΓΑΡΟΝ, των ΚΤΕΛ, και του ΟΛΗ.
Ηράκλειο, 29η Ιουνίου 2014
Γιώργος Ζερβάκης

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook