Η μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας επέλεξε και φέτος τα Χανιά – για 2η συνεχή χρονιά – ως έναν ελκυστικό προορισμό, όπως κάνει κάθε χρόνο σε διάφορες περιοχές και λιμάνια της Μεσογείου, για την πραγματοποίηση της κεντρικής της εκδήλωσης.
Γιατί είναι μία από εκείνες τις «πτυχές» στην εικόνα ενός προρισμού που τελικά κάνουν μεγάλη διαφορά για τους επισκέπτες του, αρκεί να βοηθούν και οι προορισμοί… και τα Χανιά έχουν αποδείξει ότι είναι προορισμός φιλικός στον τουρισμό και της Κρουαζιέρας!
Έτσι απο το απόγευμα, οι 600 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Azamara Quest – που είχε δέσει απο νωρίς το πρωί έξω απο το Ενετικό λιμάνι – αποβιβάστηκαν στο παλιό λιμάνι των Χανίων, όπου στην πλατεία δίπλα στο Γιαλί τζαμί, είχε ετοιμασθεί ένα δείπνο με την συνοδεία Κρητικής μουσικής, το οποίο ολοκληρώθηκε με την ρίψη πυροτεχνημάτων απο το κρουαζιερόπλοιο, λίγο πριν αποπλεύσει.

\"\"   

\"\"

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το κείμενο στο πρόγραμμα της εταιρείας για την αποψινή κεντρική εκδήλωση-γιορτή στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Ένα κείμενο – η απόλυτη – διαφήμιση για τα Χανιά.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook