Εκδήλωση πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στην Πύλη Σαμπιονάρα, με επίδειξη των μαγιό που έχουν φορεθεί από τις αθλήτριες του σε μεγάλες διοργανώσεις.
Η ενημέρωση του ΝΟΧ:
Επίδειξη των μαγιό που έχουν φορεθεί από τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε μεγάλες διοργανώσεις, πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και με τις Εθνικές ομάδες, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό περιλάμβανε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από Παρασκευή έως και Κυριακή (27-29/6) στην Πύλη Σαμπιονάρα για το Τμήμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης.
Στόχος ήταν η προβολή του Τμήματος το οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και η ενημέρωση προς τον κόσμο για το έργο που επιτελείται στον Όμιλο.   
«Αυτή τη στιγμή θα τολμούσα να πω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα βάσει διακρίσεων που έχουμε τα δύο τελευταία χρόνια, πέρσι και φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σοφοκλής Μαυρομμάτης, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., Σύλλογος ο οποίος είχε την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης, «που είχε σαν στόχο ν’ αναδείξει ακόμα πιο πολύ το άθλημα στα Χανιά», είπε ο κ. Μαυρομμάτης.
Η προβολή των μαγιό προκάλεσε τη συγκίνηση, ειδικότερα σε ανθρώπους όπως την προπονήτρια Κωνσταντίνα Μηλιάδη που μαζί με την Άρια Δασκαλάκη ήταν από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με το άθλημα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης στα Χανιά.
«Συγκινούμαι, ανατριχιάζω… Θυμάμαι παλιά, τα πρώτα μας βήματα μαζί με την Άρια Δασκαλάκη που δεν πρέπει να την ξεχνάμε. Ξεκινήσαμε πριν από πολλά χρόνια με 5-6 αθλήτριες και τώρα έχουμε γύρω στα 80 κορίτσια στο Τμήμα μας σε όλες τις κατηγορίες», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μηλιάδη, για να συμπληρώσει: «Το άθλημα ανέβηκε πάρα πολύ ψηλά, οπότε κι εμείς ως προπονήτριες είμαστε υποχρεωμένες να δουλεύουμε συνεχώς για το πώς θα μπορέσουμε να εφευρίσκουμε ακόμη πιο εντυπωσιακές φιγούρες. Οι επιτυχίες είναι στο χέρι των παιδιών μας και στόχος μας είναι να τα βοηθάμε».
Από την πλευρά της, η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, επίσης προπονήτρια στο άθλημα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης στον Ν.Ο.Χ., δήλωσε: «Η εκδήλωση είχε σαν στόχο να παρουσιάσουμε στον κόσμο τις επιτυχίες που έχει ο Ναυτικός Όμιλος και να γνωρίσει η πόλη μας πως υπάρχει αυτό το όμορφο άθλημα. Σε λίγες μέρες ακολουθεί και η μεγάλη μας γιορτή, στις 14 Ιουλίου, όπου θα συμμετάσχει και η Εθνική μας ομάδα. Στόχος είναι να πουλήσουμε προσκλήσεις και να βοηθήσουμε οικονομικά το Τμήμα μας. Στην ομάδα γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, η οποία προϋποθέτει πολύ δουλειά και αγάπη. Η συμμετοχή των παιδιών αλλά και των γονέων είναι πολύ μεγάλη κι έτσι έρχονται τα αποτελέσματα», κατέληξε η κυρία Γκεοργκίεβα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook