Συνελήφθησαν, χθες πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 38, 23, 30 και 33 για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, όπου στο εσωτερικό του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι το ένα από αυτά, είχαν αφαιρέσει οι συλληφθέντες από υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου, ηλικίας 20 ετών, σε προγενέστερο χρόνο από την σύλληψη τους.

Ακολούθησε έρευνα, χθες (30.06.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, στις οικίες των συλληφθέντων, όπου κατά τη διάρκεια αυτών βρέθηκαν στην οικία του 38χρονου και του 30χρονου και κατασχέθηκαν τα κάτωθι αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

• 5 φωτογραφικές μηχανές,
• 6 ρολόγια χειρός,
• 3 κινητά τηλέφωνα,
• 10 ζευγάρια γυαλιών ηλίου και
• 2 μαχαίρα, συνολικού μήκους 23 εκ. και 28 εκ αντίστοιχα.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook