Παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε η πληροφόρηση ότι ο Ντίνος Πάγκαλος συμφώνησε προφορικά με τον Νίκο Κατσιγιάννη για ανανέωση του συμβολαίου του με τον Α.Ο. Χανιά, με δημοσίευμά της η mikriliga.com αναφέρει ότι υπήρξε ανατροπή δεδομένων.
Με βάση το δημοσίευμα ο αρχηγός του ΑΟΧ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι έχει δεχθεί καλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα της κατηγορίας.
Από τη Χανιώτικη ομάδα για την ώρα δεν επιβεβαιώνουν τίποτα.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Παρά την αρχική προφορική συμφωνία, ο 29χρονος φορ ενημέρωσε τη διοίκηση των Χανίων πως έχει δεχτεί καλύτερη πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ντίνου Πάγκαλου στα Χανιά, σύμφωνα με τη mikriliga.com! Ενώ ο 29χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει προφορικά προ ημερών με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Νίκο Κατσιγιάννη, ώστε να συνεχίσει να είναι κάτοικος της κρητικής πόλης για τρίτη διαδοχική σεζόν, την Τρίτη ενημέρωσε πως έχει δεχτεί καλύτερη πρόταση από άλλο σύλλογο της κατηγορίας! Έτσι, η αρχική συμφωνία των δυο πλευρών \”ναυάγησε\” κι ο Πάγκαλος στρέφει το βλέμμα του σε… άλλες πολιτείες!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook