Είναι πρώην μέλος των Pussycat Dolls, κριτής του αμερικανικού X Factor και μία από τις κορυφαίες ποπ τραγουδίστριες παγκοσμίως.

Ωστόσο, όποιος νομίζει ότι η Nicole Scherzinger δεν έχει ανασφάλειες ως γυναίκα, δεν θα μπορούσε να σκέφτεται πιο λανθασμένα.

\"\"

Η 36χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Cosmopolitan του Αυγούστου, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε ανοιχτά για τα θέματα αυτοπεποίθησης που αντιμετώπισε, αλλά κυρίως για την μεγάλη μάχη της με τη βουλιμία. 

\"\"

«Είναι μια τόσο φρικτή και παραλυτική ασθένεια η βουλιμία», λέει η διάσημη τραγουδίστρια προσθέτοντας πως «για εμένα αποτελεί μία σκοτεινή εποχή. Γι \’αυτό μπορώ να συμπάσχω τόσο πολύ με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δαίμονες και έχουν φωνές στο κεφάλι τους, που δεν τους λένε ωραία πράγματα για τον εαυτό τους. Δε σε αφήνει να ζήσεις τη ζωή σου».

\"\"

Η ίδια εξηγεί πως παρά το γεγονός ότι φαινόταν στον έξω κόσμο σαν να πατάει στα πόδια της, η διατροφική διαταραχή της ήταν τόσο άσχημη που άρχισε να χάνει τη φωνή της και βρέθηκε περισσότερες από μία φορά λιπόθυμη στο πάτωμα. 

\"\"

Οι Pussycat Dolls δημιουργήθηκαν  το 2004 και σημείωσαν τεράστια επιτυχία από το 2005 έως το 2010. Το τελευταίο έτος τους και πριν από τη διάλυσή τους πούλησαν πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκων σε όλο τον κόσμο.  Η Nicole ήταν η κύρια τραγουδίστρια και η επικεφαλής χορεύτρια, ενώ φήμες ήθελαν μέσα στο γκρουπ να υπάρχει μεγάλη ζήλια προς το πρόσωπό της και μεταξύ των κοριτσιών συνεχείς εντάσεις. 

Η Carmit Bacher, μέλος των  Pussycat Dolls, ισχυρίστηκε το 2013 ότι η διατροφική διαταραχή της Nicole, που είχε κρατηθεί κρυφή από την ομάδα, οδήγησε σε εντάσεις που τελικά συνέβαλαν στην κατάρρευση του γκρουπ. 

\"\"

«Προφανώς άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχές είναι πολύ καλά στο να το κρύβουν. Αισθάνομαι ηλίθια που δεν το ήξερα. Ήμασταν τόσο κοντά και σοκαρίστηκα. Πώς μπόρεσε να το κρύψει αυτό;», είχε πει ακόμη.  

Η Nicole αποκάλυψε τη μάχη της με βουλιμία το 2012. «Ποτέ δεν μίλησα γι \’αυτό, δεν ήθελα να το παίξω θύμα και ποτέ δεν ήθελα η οικογένειά μου να το μάθει, γιατί νομίζω ότι κανείς δε θα το άντεχε. Υποθέτω ότι ήταν σαν τον εθισμό. Δεν έκανα ποτέ ναρκωτικά, αλλά αυτό ήταν για εμένα ο εθισμός μου», είχε αποκαλύψει. 
 
Η πλήρης συνέντευξη με τη Nicole Scherzinger στο τεύχος Αυγούστου του Cosmopolitan, θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook