Έσφιξαν οι ζέστες και στην πόλη εκτυλίσσονται πρωτοφανείς καταστάσεις, με τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη..

Να αυνανίζεται σε δημόσιο χώρο στο κέντρο της Ξάνθης εθεάθη άνδρας την Τρίτη (01-07-2014) με το συμβάν να καταγγέλλεται στην αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε για τη σύλληψή του. 

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά αντίστοιχο περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή γεγονός που γεννά ανησυχία και προβληματισμό. Πριν από μερικές εβδομάδες στο Πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου εθεάθη άνδρας να αυτοϊκανοποιείται δημοσίως ενώ κάτι αντίστοιχο, αν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης της πράξης παρουσίαζε περισσότερο χαρακτηριστικά επιδειξία, σημειώθηκε αμέσως μετά στην ίδια περιοχή. 

Οι αρχές δεν κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα, παρά το γεγονός πως υπήρξε έντονη κινητοποίηση. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν τα παραπάνω περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και εάν πρόκειται για τον ίδιο άνδρα, ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι στην περιοχή βρίσκονται σε σύγχυση και πιθανά να θεωρούν πως κατοικούν στη Σουηδία οπού ο δημόσιος αυνανισμός είναι νόμιμος.

Ίσως πάλι, απλώς έχει χαθεί η μπάλα λόγω της θερμοκρασίας που διαρκώς ανεβαίνει...

newsit.gr