Τις εργασίες διαπλάτυνσης σε ένα ακόμα σημείο της οδού Στεφανογιάννη στο Τσαλικάκι, επιθεώρησε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο.

Πρόκειται για το τμήμα που ξεκινάει από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας και καταλήγει στην οδό Γ. Γεννηματά και από το οποίο διέρχονται καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε με πόρους του δήμου μας τις στοχευμένες παρεμβάσεις αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και ένα ακόμα έργο βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων μιας μεγάλης περιοχής, προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει.

Παράλληλα, με το έργο αυτό βελτιώνεται αισθητά η ροή της κυκλοφορίας, αποσυμφορείται και αναβαθμίζεται η ευρύτερη περιοχή και εδραιώνονται ικανοποιητικότερες συνθήκες πολιτικής προστασίας.

Το συγκεκριμένο τμήμα που διαπλατύναμε είναι μέρος της «Χαλέπας Κεφαλογιάννη», για την οποία έχουμε ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες πολεοδόμησης.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης έκτασης για τη συνεργασία τους και τη δυνατότητα που μας έδωσαν να πραγματοποιήσουμε αυτή τη διαπλάτυνση μια ώρα γρηγορότερα».