Κάλεσμα στους φορείς και τους πολίτες του Ηρακλείου απευθύνουν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στο νομό, για συμμετοχή στην ενημέρωση που θα γίνει από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

"Οι εργαζόμενοι του ομίλου ΔΕΗ Α.Ε. καλούν όλους τους πολίτες και τους φορείς να συνδράμουν στο δίκαιο αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα της «Δημόσιας» Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Η Δ.Ε.Η. Α.Ε. δημιουργήθηκε από το υστέρημα των Ελλήνων καταναλωτών και τις εισφορές των εργαζομένων, υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, στέκεται δίπλα στους καταναλωτές και δεν είναι δυνατό να χαριστεί στους ιδιώτες.

Η προσπάθεια για απελευθέρωση της ενέργειας που έχει ξεκινήσει από το 1999 έχει αποφέρει δραματική αύξηση των τιμολογίων.

Η δημιουργία της μικρής ΔΕΗ θα οδηγήσει σε αλυσιδωτές αυξήσεις των τιμολογίων και επιβάρυνση των καταναλωτών. Η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ είναι υπόθεση όλων μας.

Καλούμε αύριο Παρασκευή 4/7/2014 και ώρα 19.00μμ όλους τους φορείς και τους πολίτες του Ν. Ηρακλείου στην αίθουσα του εργατικού κέντρου που θα γίνει ενημέρωση από τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Καλούμε όλους να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις μας για να αποτρέψουμε την πώληση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ομίλου ΔΕΗ Α.Ε."