Συγκλονισμένος είναι ο Παναγιώτης Κοντάρας, πατέρας της 24χρονης φοιτήτριας, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα μαζί με τον 23χρονο σύντροφό της.

Βυθισμένος στο πένθος και γεμάτος οργή εναντίον του ανθρώπου που θέρισε δύο ζωές, ο χαροκαμένος πατέρας μίλησε στην «Espresso» για το αδικοχαμένο αγγελούδι του, προειδοποιώντας ότι μπορεί να φτάσει στο σημείο ακόμη και να πάρει τον νόμο στα χέρια του, αν η Δικαιοσύνη δεν τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή γνωστής ομάδας, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο παιδιών.

Ο κτηνοτρόφος από τις Αχαρνές, με πόνο ψυχής και όση δύναμη του έχει απομείνει, εκμυστηρεύτηκε όσα του ζήτησε η Έφη να κάνει, όταν τον «επισκέφθηκε» στον ύπνο του λίγες ώρες αφότου είχε ξεψυχήσει...

Το πολυτιμότερο δώρο «Μπαμπά, μας σκότωσαν. Άδικα "φύγαμε"... Να είσαι δυνατός γιατί έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου...» του είπε.

Ο πόνος του πατέρα συγκλονίζει και τα λόγια του μοιάζουν με γροθιά στο στομάχι: «Έχασα το πολυτιμότερο δώρο που μου έδωσε ο Θεός. Και παρακαλώ τον νόμο και τη Δικαιοσύνη να δώσουν δικαίωση στο παιδί μου. Διαφορετικά θα το δικαιώσω εγώ!» αναφέρει στο γραπτό μήνυμα που απέστειλε στην εφημερίδα «Espresso».

newsbomb.gr