Καθημερινό φαινόμενο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο στενό του Λιμεναρχείου Χανίων στο Ενετικό Λιμάνι.

Και ενώ το Λιμάνι έχει γεμίσει από επισκέπτες η εικόνα που παρουσιάζεται είναι πολύ αρνητική καθότι ο περιορισμός για ορισμένους δεν ισχύει.

Μάλιστα τα παρκαρισμένα έχουν καταλάβει και το χώρο που δημιουργήθηκε μετά το γκρέμισμα του παλιού κτιρίου, ενώ όπως φαίνεται ακόμα και ο οδηγός του περιπολικού του Λιμενικού Σώματος αναγκάστηκε να παρκάρει εκεί, αφού δεν υπάρχει πουθενά αλλού χώρος ούτε για μηχανάκι.

\"\"

Μερικά από τα οχήματα όπως μας λένε είναι περίοικοι είναι του Λιμενικού προσωπικού, πού ίσως δικαιολογημένα να παρκάρουν στο σημείο, αφού την περίοδο αυτή δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης ούτε για δείγμα στην ευρύτερη περιοχή.

Ωστόσο με κάποιο τρόπο πρέπει να δοθεί μία λύση για το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ίσως με ειδικές άδειες μόνο για τους Λιμενικούς που έχουν βάρδια.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφορτιστεί το σημείο, καθότι η εικόνα είναι άσχημη αφού μετά και το γκρέμισμα των κτιρίων του Λιμενικού Ταμείο, τα σταθμευμένα οχήματα φαίνονται και από την παραλία.

\"\"

\"\"


Παρόμοια η κατάσταση και στις αλυσίδες της οδού Κανεβάρο

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στις αλυσίδες τις οδού Κανεβάρο προς το Λιμάνι, αφού ειδικά τις βραδινές ώρες ο χώρος μπροστά από τις αλυσίδες κλείνει εντελώς αποκλείοντας την πρόσβαση των πεζών προς την παραλία.

Ενώ τα παρκαρισμένα μηχανάκια περνάνε και εσωτερικά μετά τις αλυσίδες με αποτέλεσμα η εικόνα αλλά και η πρόσβαση των πεζών να είναι δύσκολη, ενώ οι αλυσίδες κλείνουν, με αποτέλεσμα σε περίπτωση ανάγκης να είναι αδύνατη η διέλευση Πυροσβεστικού οχήματος ή Aσθενοφόρου.

\"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook