Σε διεργασίες για ίδρυση ενός νέου κόμματος έχουν προχωρήσει οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που σύμφωνα με τον βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Νταβρή, αναμένουν να κάνουν τις επίσημες ανακοινώσεις, όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή.

«Ηδη πολλοί από τους ανεξάρτητους που βρισκόμαστε στη Βουλή είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις για την ίδρυση ενός νέου κόμματος. Η διακήρυξη είναι έτοιμη και περιμένουμε το κατάλληλο πολιτικό “timing” για να ανακοινώσουμε τομ νέο πολιτικό φορέα», δήλωσε ο κ. Νταβρής στο ΒΗΜΑ FM, λέγοντας πως ζήτησε από όλους τους βουλευτές να ζητήσουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια να παραιτηθεί τώρα, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές και να μην περιμένει μέχρι το Μάρτιο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, τέλος, σχολιάζοντας την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα αναφορικά με τη ΔΕΗ, έκανε λόγο για πολιτική σκοπιμότητα, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δείξει «κυβερνησιμότητα και ότι έχει μαζί του βουλευτές ως αντιπολίτευση». Ο ίδιος, σημείωσε, επιφυλάσσεται για τη στάση που θα κρατήσει και αναμένει να δει όλο το σκεπτικό και την κίνηση συνολικά για να κρίνει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook