Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά έκανε ο Εβγέν Νέπλιακ, στην επίσημη ιστοσελίδα των \”ερυθρόλευκων\”.

Ο Ουκρανός ακραίος μπακ υπόσχεται να δώσει και την… ψυχή του για να πετύχει τους στόχους της η Χανιώτικη ομάδα.

Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:

«Θα δώσω την ψυχή μου για την ομάδα». Αυτό επισημαίνει ο Ουκρανός Ζένια Νέπλιακ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας (φωτογραφία).

Ο 22χρονος αμυντικός (γεννηθείς στις 11/5/1992 – 184 μ. ύψος – 74 κιλά), ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες του προπονήσεις στο Μάλεμε, επισημαίνει ότι η συνεργασία του με τον Πλατανιά Χανίων αποτελεί μία σημαντική πρόκληση για τον ίδιο.

Παράλληλα, εκφράζεται θετικά για το κλίμα εντός των αποδυτηρίων και για τις εγκαταστάσεις στο Μάλεμε, τονίζοντας, ταυτόχρονα, ότι η περιοχή του Πλατανιά είναι ιδανική για να ζει μια οικογένεια. Σημειώνεται ότι ο Νέπλιακ είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη δύο ετών.

Αναλυτικότερα:

Ο πρώην παίκτης της Ντνίπρο και της Σεβαστούπολης σημείωσε ότι «ήρθα στην Ελλάδα γιατί θέλω να δουλέψω σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Για μένα, προτεραιότητα είναι να αγωνιστώ σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γιατί είναι δύσκολο από μια μεσαία ομάδα της Ουκρανίας να πάρεις μεταγραφή για μία ομάδα της Ευρώπης. Πλέον, έχω την ευκαιρία. Ο προπονητής με γνώριζε, με κάλεσε στον Πλατανιά και για μένα είναι πολύ σημαντικό να καταφέρω να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση και να δείξω τι μπορώ να κάνω».
Αναφερόμενος στις πρώτες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει για την ομάδα και για την περιοχή του Πλατανιά κατά το μικρό διάστημα παραμονής του, ο Νέπλιακ υπογράμμισε ότι «έχω κάνει λίγες προπονήσεις, αλλά έχω ήδη αντιληφθεί ότι στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν από την πρώτη ημέρα να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το προπονητικό κέντρο είναι πολύ καλό, το γήπεδο (σ.σ. στα Περιβόλια) δεν το έχω δει ακόμα. Επίσης, η περιοχή του Πλατανιά μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι καταπληκτική περιοχή για να ζει μια οικογένεια».
Τέλος, ο 22χρονος διεθνής με τις ομάδες Νέων και Ελπίδων της Ουκρανίας, έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας, λέγοντας ότι «ήρθα εδώ για να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, την ψυχή μου, για την ομάδα. Χρειάζεται ηρεμία και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύω ότι με τον κ. Χριστόπουλο η ομάδα αλλάζει σελίδα στην ιστορία της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook