Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ» για την σχέση της με το Δάνη Κατρανίδη αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει σύζυγος και μητέρα. Όσο για την κατάθλιψη που κάποιοι ήθελαν να περνάει η Παναγιώτα Βλαντή ξεσπάει ότι όλα είναι ψέμα.
«Στην αρχή ήταν πολύ περίεργο να παίζω στην ίδια σκηνή με τον δάσκαλό μου, Δάνη Κατρανίδη, αλλά επειδή είχε την ικανότητα να σε κάνει να νιώσεις πολύ οικεία όταν είσαι μαζί του, πραγματικά ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα. Ήταν για μένα μεγάλη ευτυχία η συνεργασία μας», δήλωσε η Παναγιώτα για το πόσο εύκολο είναι να υποδύεται την σύζυγο του άλλοτε καθηγητή της.
Στην ερώτηση αν την ενοχλούν οι φήμες περί έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Δάνη η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Από τη μία, είναι πάρα πολύ καλό γιατί έχει ξεκινήσει από αυτό που υπάρχει μεταξύ μας στη σκηνή, άρα σημαίνει ότι σκίζουμε. Από την άλλη βέβαια, είναι και εκνευριστικό γιατί δεν ισχύει. Αλλά ξέρεις ότι είναι αναπόφευκτα κάποια πράγματα. Έχει ξαναγραφτεί για συμπρωταγωνιστή μου».
Και παρόλο που δηλώνει ότι αγαπάει τα παιδιά και την οικογένεια ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει ποτέ σε αυτό το βήμα. «Μου αρέσει η οικογένεια, μ\’ αρέσει ο γάμος όταν υπάρξει ο κατάλληλος άνθρωπος. Αν δεν υπάρξει, δεν θα προχωρήσω σε κάτι τέτοιο. «Το να πω αν υπάρχει κάποιος στη ζωή μου είναι πολύ προσωπικό. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ, βέβαια, και αν έρθει η ώρα αυτή και νιώσω έτοιμη δεν θα το κρύψω», είπε χαρακτηριστικά για το κεφάλαιο οικογένεια.
Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έσπευσε να διαψεύσει ότι πάσχει από κατάθλιψη. «Το έγραψαν λάθος, επειδή είπα ότι όλοι οι Έλληνες έχουμε κατάθλιψη μετά όσα μας έχουν συμβεί. Δεν είπα ποτέ ότι έχω κατάθλιψη. Καμιά φορά χρησιμοποιούνται κάποιοι όροι που είναι \”δυνατοί\” δημοσιογραφικά και δίνονται λάθος εντυπώσεις. Λογικό είναι όσοι είχαμε κάποτε περισσότερη δουλειά, να έχουμε μια στενοχώρια και να αγωνιούμε, αλλά δεν σημαίνει ότι είμαστε μελαγχολικοί και καταθλιπτικοί. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δουλεύουμε με τους εαυτούς μας, να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα γιατί βιώνουμε περισσότερο κρίση αξιών», δήλωσε χαρακτηριστικά η Παναγιώτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook