Ομάδα αστυνομικών απο την Βόρεια Ουαλία, στην οποία συμμετέχει και ένας ειδικός σε έρευνες ορεινών περιοχών, θα συμμετάσχει απο την Δευτέρα στις έρευνες στα Χανιά, για τον 73χρονο Βρετανό Robert Arthur Jones, η τύχη του οποίου αγνοείται απο τις 19 Ιουνίου. 
Όπως γράφει το BBC, ο πρόεδρος της ομάδας διάσωσης σε ορεινές περιοχές της Βόρειας Ουαλίας, μαζί με δύο αστυνομικούς – ειδικούς στην ανεύρεση εξαφανισθέντων – έρχονται Χανιά, όπου ήδη εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται ο γιός του 73χρονου.
Δυστυχώς, παρά του ότι ο γιός του εξαφανισθέντα έχει μοιράσει παντού περισσότερες απο 1000 αφίσες με φωτογραφίες του πατέρα του και παρά τις έρευνες και των τοπικών αρχών, όχι μόνο δεν έχει βρεθεί ίχνος του 73χρονου, αλλά δεν έχει δοθεί και κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να δώσει ένα στίγμα για τις κινήσεις του.
Υπενθυμίζεται πως ο 73χρονος Arthur Jones ήρθε στα Χανιά και διέμενε σε κατάλυμα στο Γεράνι, στις 17 Ιουνίου, ενώ το εισητήριο της επιστροφής του στην Βρετανία ήταν για τις 24 Ιουνίου.
Δύο ημέρες μετά την άφιξή του, έστειλε μια απλή κάρτα στους συγγενείς του στην οποία ανέφερε πως σχεδίαζε μια πεζοπορία. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του.
Να σημειωθεί πως το θέμα συζητήθηκε και στην Βρετανική Βουλή με την Πρωθυπουργό Ντ.Κάμερον να απαντά πως έχει έρθει σε επαφή με το Ελληνικό Υπ.Εξωτερικών και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την ανεύρεση του 73χρονου.

\"\"

Δείτε την σελίδα στο Facebook που δημιούργησε ο γιός του για συλλογή πληροφοριών εδώ 
Ακολουθεί το τελευταίο δημοσίευμα στο BBC (και εδώ)
\"\"

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook