Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε τις προάλλες ένα νεογέννητο αγοράκι στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, όταν σώθηκε μέσα από ένα απορριμματοφόρο, μέσα στο οποίο το έρριξε η μητέρα του, προκειμένου να το ξεφορτωθεί.

Η 18χρονη Λασκάσια Ράιτ είχε κρατήσει κρυφή την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της από την, αυστηρών αρχών, οικογένεια της. Αφού γέννησε το μωρό της, αποφάσισε να το σκοτώσει πετώντας το στα σκουπίδια. Όταν πήρε μπροστά ο μηχανισμός συμπίεσης σκουπιδιών, το βρέφος άρχισε να κλαίει, αποσπώντας ευτυχώς την προσοχή των υπαλλήλων καθαριότητας, οι οποίοι το έβγαλαν από το όχημα, λίγο πριν το παιδί συνθλιβεί.

Η παρολίγον παιδοκτόνος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου με συνοπτικές διαδικασίες της αφαιρέθηκε η κηδεμονία του παιδιού της. Το βρέφος θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, όταν βγει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται προληπτικά.

Η ιστορία αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια αντίστοιχη, πιο τραγική, υπόθεση εγκατάλειψης μωρού που έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες, επισης στην Νέα Υόρκη. Το βρέφος της νεαρής μητέρας Ντάβα Λάμα βρέθηκε μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών, αλλά δυστυχώς αυτό δεν κατάφερε να σωθεί και πέθανε λίγες ώρες μετα σε νοσοκομείο της πόλης. Η Λάμα αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες που ενδέχεται να την καταδικάσουν μέχρι και σε 15 χρόνια κάθειρξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook