Ο κ. Βιρβιδάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων οτι η δημοτική αρχή συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο είτε για να μην καταθέσει καθόλου γραπτή εισήγηση, είτε να το κάνει αυτό την τελευταία  στιγμή. Επίσης ο πρώην δήμαρχος έκανε λόγο για προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων η μη παράθεση του συνόλου των δεδομένων για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παράλληλα επισημάνθηκε από τον κ. Βιρβιδάκη οτι η ενημέρωση για το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο έγινε μόλις 24 ώρες πριν την σύγκληση του ενώ δεν υπήρχαν ούτε τα απαραίτητα ενημερωτικά έγγραφα όπως η απάντηση της ΔΕΠΑΝΟΜ.

Έγινε επίσης αναφορά σε μελέτη της ΔΕΠΑΝΟΜ, του έτους 2002 στην οποία υπήρχε πρόβλεψη για τη δημιουργία μιας σειρά προνομιακών δομών στο χώρο τις οποίες όπως είπε ο κ. Βιρβιδάκης \”καταργεί ο κ. Σκουλάκης για να δημιουργήσει εκεί χώρο στάθμευσης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και πάρκο\”.

Επίσης ο κ. Βιρβιδάκης αναφέρθηκε και στην κατεδάφιση του Λιμενικού Περιπτέρου για την οποία είπε ότι \”δεν υπάρχει απόφαση από τη λιμενική επιτροπή για την κατεδάφιση του\” και ζήτησε από τη δημοτική αρχή να απαντήσει στο ερώτημα \”ποιο όργανο και με ποια αρμοδιότητα αποφάσισε την κατεδάφιση, ανεξάρτητα του αν έπρεπε να γίνει η όχι\”

Σε ότι αφορά επίσης το θέμα του λιμενικού περιπτέρου ο κ. Βιρβιδάκης επεσήμανε οτι υφίσταται ακόμα εκκρεμοδικία αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook