Μπορεί στην Ελλάδα να θέλουμε ακόμα αρκετά live μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής, ωστόσο στην Αμερική κατέληξαν χθες στον τηλεοπτικό αστέρα που είναι ταυτόχρονα και ο βασιλιάς της πίστας!

Δεν είναι άλλος από τον 35χρονο αστέρα του Football, Hines Ward.

Η δασκάλα και ντάμα του στο show Kym Johnson μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στις πρόβες και μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο! Όμως αυτό, δε φαίνεται να πτόησε καθόλου το ζευγάρι που τελικά κατάφερε χθες, να σηκώσει το τρόπαιο!


Στον τελικό του Αμερικανικού show έφτασαν και διαγωνίστηκαν τρία ζευγάρια: Αυτό των νικητών, η ηθοποιός Kirstie Alley με τον παρτενέρ της  Maksim Chmerkovskiy και η νεαρή ηθοποιός Chelsea Kane με τον Mark Ballas.Δείτε αποσπάσματα από τους χορούς των τριών ζευγαριών στον τελικό:

Για το Αμερικανικό show , που έχει γίνει πια θεσμός, αυτή ήταν η 12η χρονιά προβολής του. Από τα αστέρια που ξεχώρισαν φέτος, ήταν και ο ηθοποιός Ralph Macchio ("Karate kid") ο οποίος έφυγε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.
 
Από τις στιγμές που εμείς ξεχωρίσαμε, ήταν όταν ο John Travolta, πήγε στις πρόβες της ηθοποιού Kirstie Alley για να τη βοηθήσει με τις συμβουλές του...

Φωτό: Reuters