Μετά την ανασκευή της παραίτησης της Έμιλυς Ματθαιακάκη, της παρτενέρ του Αργυρη Αγγέλου στο \”Dancing with the Stars\”, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει στα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter.

Η 32χρονη παρουσιάστρια διευκρίνησε καταρχήν, πως από τη στιγμή που εκείνη είναι μία από τις συμμετέχουσες στο show δεν θα μετέδιδε επ\’ ουδενί μια είδηση που δεν θα ίσχυε. \”Εννοείται ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να μην ισχύει η πληροφορία, υπήρξε επίσημη παραίτηση τη Δευτέρα […] και τελικά, υπήρξε αναθεώρηση\”, είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, η Έμιλυ Ματθαιακάκη δήλωσε στην κάμερα της \”Πρωινής Μελέτης\”, μετά την πρόβα της με τον Αργύρη Αγγέλου: \”Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν την παρουσία μου στο Dancing\”.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης που είχε στο παρελθόν συνεργαστεί με την Έμιλυ στο \”Fever\” έγραψε πως  \”τα είχε βροντήξει\” και τότε, ενώ ο Θάνος Πισσανίδης, παρτενέρ της Νάντιας Μπουλέ, τάχθηκε υπέρ της χορεύτριας που διεκδίκησε κάτι παραπάνω από τη συμβολική αμοιβή που τους δίδεται από την παραγωγή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή \”Πρωινή Μελέτη\”, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έκανε πίσω όσον αφορά στην αμοιβή των χορευτών, προκειμένου να πείσουν την Έμιλυ Ματθαιακάκη να ανασκευάσει την παραίτησή της, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως είχαν ήδη ξεκινήσει οι διαδκασίες αντικατάστασης της χορεύτριας από την Άννα Πολύζου, παρτενέρ του Νάσου Γαλακτερού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook