Θέμα \”τιμής\” είναι για την αστυνομία της Κρήτης, ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της ένοπλης ληστείας σε κοσμηματοπωλείο του Ηρακλείου, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εξιχνίασης της δράσης δύο συμμοριών που λυμαίνονταν την περιοχή.
Όλη την νύχτα ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις είχαν στήσει μπλόκα και έκαναν εξονυχιστικές έρευνες, χωρίς όμως αποτελέσματα, τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Όπως δημοσίευσε, απο χθες το βράδυ, το Flashnews.gr (δείτε εδώ), μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, σε κοσμηματοπωλείο στην Μονή του Δήμου Μαλεβιζίου, βρίσκονται ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες εκ των οποίων η μια υπάλληλος του καταστήματος.
Ξαφνικά μπαίνουν μέσα δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι με την απειλή όπλων ακινητοποιούν και τους τρείς, τους δένουν χειροπόδαρα και τους παίρνουν τα κινητά.
Ταυτόχρονα κόβουν το καλώδιο σταθερής τηλεφωνίας του καταστήματος και αδειάζουν τις προθήκες απο τα κοσμήματα.
Στην συνέχεια και σύμφωνα με πληροφορίες, φεύγουν, ένας με κλεμμένο όχημα στο οποίο ίσως περίμενε ένας συνεργός τους και ο άλλος με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.
Λίγο έξω απο το χωριό, πυρπολούν το πρώτο όχημα και διαφεύγουν όλοι μαζί με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, το οποίο αφήνουν έξω απο το χωριό Δαφνές βάζοντάς του φωτιά.
Απο εκεί εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα προς άγνωστη κατέυθυνση.
Να σημειωθεί πως οι ληστές έδρασαν με απόλυτη ψυχραιμία, χωρίς να χτυπήσουν τα τρία άτομα που ήταν στο κοσμηματοπωλείο, ενώ το σύνολο των κινήσεών τους, φανερώνουν που είχαν μελετηθεί πολύ προσεκτικά και πριν απο αρκετές ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook