Ολοκληρώνονται σήμερα οι διήμερες εργασίες του 18th Roundtable with the Government of Greece, συνεδρίου του Economist με θέμα «THE BIG RETHINK FOR EUROPE THE BIG TURNING POINT FOR GREECE» και τη συμμετοχή 500 συνέδρων, εκπροσώπων της επιχειρηματικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην τοποθέτηση που έκανε στη διάρκεια του πάνελ με θέμα «RESTORING COMPETITIVENESS AND ESTABLISHING A NEW GROWTH MODEL FOR GREECE» ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της WIND Ελλάς, Νικόλας Κωσταράς τόνισε την ανάγκη Ρυθμιστικής και φορολογικής σταθερότητας από την πλευρά του κράτους προκειμένου να μπορέσουν οι τηλεπικοινωνίες της χώρας να απελευθερώσουν την πλήρη δυναμική τους και να συνεχίσουν τις επενδύσεις τους σε τεχνολογίες και ανθρώπινο κεφάλαιο.

«Η συμβολή του κλάδου Τηλεπικοινωνιών στις προσπάθειες για την επανόρθωση της οικονομίας αλλά και στον συνεχή εκσυγχρονισμό της κοινωνίας, είναι σημαντική. Οι υποδομές που χτίζουμε και οι υπηρεσίες που αναπτύσσουμε είναι όπλα στα χέρια των επιχειρήσεων για να γίνονται πιο παραγωγικές και πιο ανταγωνιστικές ενώ οι πολίτες αποκτούν σημαντικές ψηφιακές δυνατότητες. Παράλληλα, δίνουμε τη δυνατότητα στα καλύτερα μυαλά να παραμείνουν στη χώρα και να ασχοληθούν με νέες τεχνολογίες, με δημιουργία δικτύων, με δημιουργία νέων εφαρμογών με έργα που είναι μοναδικά σε έκταση και πολυπλοκότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων στους συνέδρους ο κ. Κωσταράς.

Η WIND Ελλάς, που για 5η χρονιά είναι Χορηγός & Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιών της διοργάνωσης, στηρίζει τις δημιουργικές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του φετινού «18th Roundtable with the Government of Greece», προσφέροντας υπηρεσίες που συνδυάζουν Κινητή, Σταθερή και Internet σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές, αποκλειστικά για το συνέδριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook