Ο Δήμος Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής σε συνεργασία με τις Τουριστικές μονάδες, υποδέχτηκε σήμερα και ξενάγησε στον Άγιο Νικόλαο δημοσιογράφους από την όμορφη χώρα της Εσθονίας οι οποίοι διαμένουν στο Ξενοδοχείο Porto Elounda.

Ο χρόνος της ομάδας των δημοσιογράφων ήταν περιορισμένος κι έτσι πήραν μία μικρή γεύση από τον τόπο μας σε μια σύντομη επίσκεψη στην Παναγία Κερά στην Κριτσά και στη συνέχεια στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς .

Η φιλοξενία του Αγροτικού Συνεταιρισμού της Κριτσάς ήταν ξεχωριστή όπως μας δήλωσαν ο ίδιοι ενώ έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένοι όταν δοκίμασαν το αγνό λάδι της περιοχής μας.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Νίκος Ζαχαριάδης και το προσωπικό ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για τον τρόπο παραγωγής του ελαιόλαδου και στη συνέχεια τους προσέφεραν μια μινιατούρα και μια συσκευασία του βραβευμένου ελαιόλαδου.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη προσφέρθηκε ενημερωτικό υλικό με πληροφορίες για τον τουριστικό Δήμο μας καθώς και DVD.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook