Μία ακόμα σημαντική συμφωνία γνωστοποίησε την Παρασκευή (11/07) ο Κισσαμικός.
Ο Γιάννης Μποτωνάκης, που είχε παραχωρηθεί τον Ιανουάριο από τον Α.Ο. Χανιά, εξασφάλισε ουσιαστικά την \”ελευθερία\” του από τους \”μπλε\”, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον Κισσαμικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του \”Μπότω\”, που στους φίλους του ΑΟΧ θα μείνει αξέχαστος λόγω του γκολ ανόδου απέναντι στη Γλυφάδα:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μποτωνάκη.»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Κισσαμικό. Έκλεισε ο κύκλος του Α.Ο. Χανιά για εμένα και πλέον θα αφοσιωθώ στην ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Στον Κισσαμικό γίνεται πολύ καλή δουλειά και η ομάδα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι άνθρωποι του Κισσαμικού που μου έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να συνεχίσω στην ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Πρώτος μας στόχος είναι η άνοδος και νομίζω ότι έχουμε αξιώσεις να τα καταφέρουμε. Από την πλευρά μου υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Ροκάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Ξηρουχάκη και τον προπονητή κ. Μπαξεβάνο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook