​Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της έκανε μια 27χρονη νοσοκόμα από τις ΗΠΑ, η Τζέιμι Οτις, αφού επειδή ήταν απογοητευμένη από τους… άντρες, κατέληξε να παντρεύεται έναν παντελώς άγνωστο.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή…

\"otis01.png\"

Η νεαρή συμμετείχε σε ένα νέο ριάλιτι που προβάλλεται στην Αμερική και ονομάζεται «Married at first sight» (Γάμος με την πρώτη ματιά) και οι γυναίκες που συμμετέχουν παντρεύονται άνδρες τους οποίους δεν έχουν δει ποτέ ξανά τη ζωή τους.
\"otis02.jpg\"
Η κοπέλα όμως ήταν άτυχη, καθώς όταν είδε τον 31χρονο Νταγκ Χένερ, ναυαγοσώστη και πωλητή στο επάγγελμα δεν ένιωσε την παραμικρή έλξη.

\"otis1.jpg\"
«Περπατώντας προς την τελετή ήμουν τρομοκρατημένη. Ήταν το χειρότερο συναίσθημα»

\"otis05.jpeg\"
Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν αποτελεί ένα κοινωνικό πείραμα, όπως εξήγησε η παραγωγή, καθώς η επιλογή των τελικών ζευγαριών γίνεται από 4 ειδικούς. Ψυχολόγοι, σεξολόγοι και πνευματιστές μελέτησαν εκατοντάδες πιθανούς συνδυασμούς ζευγαριών για να καταλήξουν στη σοφότερη επιλογή για την 27χρονη.

\"otis03.jpg\"
Η ίδια εξομολογήθηκε ότι νιώθει πως έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της, ενώ ανέφερε ότι ο λόγος που έβαλε τον εαυτό της στη συγκεκριμένη διαδικασία γιατί είχε κουραστεί από τους άντρες που δεν ήταν διατεθειμένοι να δεσμευτούν.

\"otis2.jpg\"
«Στη Νέα Υόρκη αισθάνομαι ότι οι άντρες αρέσκονται μονάχα στο παιχνίδι, μέχρι λίγο πριν κλείσουν τα 40».

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook