​Σάλος έχει προκληθεί στην Κύπρο μετά από τα βασανιστήρια που έζησε ένα αδέσποτο κανισάκι, η Μπίλι στα χέρια του διευθυντή και δύο υπαλλήλων ξενοδοχείου στο Πρωταρά.

Με εντολή του διευθυντή οι δύο υπάλληλοι έριξαν το άτυχο σκυλάκι μέσα σε μηχάνημα σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων για να το σκοτώσουν. Η Μπίλι όμως κατάφερε να μείνει ζωντανή με πάρα πολύ σοβαρά τραύματα όμως.

Το γλυκύτατο τετράποδο βρήκαν τουρίστες μέσα στο μηχάνημα να γαυγίζει με όση δύναμη της είχε απομείνει για να την βοηθήσει κάποιος. Αμέσως μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, όμως τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά και την περασμένη Δευτέρα άφησε την τελευταία της πνοή.

\"billy1.jpg\"

Ο θάνατος της Μπίλυ έχει προκαλέσει κύματα αντιδράσεων στην Κύπρο τόσο από ντόπιους, όσο και από Βρετανούς τουρίστες που δεν πίστευαν ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός, ώστε να δολοφονήσει με τόσο αποτρόπαιο τρόπο ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα.

Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση η Μπίλι, ενώ Βρετανοί τουρίστες πήραν την πρωτοβουλία και μέσω διαδικτύου κυκλοφορούν ψήφισμα, ώστε να ψηφιστεί από το κοινοβούλιο της Κύπρου νόμος για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.

\"billy2.jpg\"

Άγρια είναι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Αναστασίας Τσόκκου, Δημοτικής Συμβούλου Παραλιμνίου και ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου και του βουλευτή των Οικολόγων Γ. Περδίκη με αφορμή την θανάτωση σκυλιού.

\"Tsokou\"

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες απολύθηκαν οι δύο υπάλληλοι που έριξαν το σκυλί στο μηχάνημα.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook