Ο χρόνος λένε ότι είναι ο καλύτερος γιατρός και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά και του προπονητή Μάνου Βεργανελάκη.
Το \”διαζύγιο\” ανάμεσα στις δύο πλευρές πριν από ενάμιση χρόνο δεν είχε έρθει και με τον… καλύτερο τρόπο, αφού υπήρχαν αρκετές διαφορές ανάμεσα στον τεχνικό της ομάδας και στους υπεύθυνους της γυναικείας ομάδας (δείτε σχετικά ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Η αλλαγή στην ηγεσία του Ερασιτέχνη και η επιστροφή της Κικής Πολλάκη στη γυναικεία ομάδα έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να πειστεί ο 38χρονος προπονητής να αναλάβει την ομάδα, που ήταν δικό του δημιούργημα. Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση του Βεργανελάκη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΧ Παντελή Ευθυμάκη.
Η δουλειά ξεκινάει άμεσα αφού ο ΑΟΧ καλείται μετά την πρώτη παρουσία στην Α\’ Κατηγορία γυναικών και την παραμονή να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση για την έναρξη συνεργασίας με τον Βεργανελάκη και την επιστροφή της Πολλάκη:

«Ο ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάνο Βεργανελάκη ο οποίος θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό γυναικείο τμήμα.

Επίσης η Κυριακή Πολλάκη θα είναι υπεύθυνη για την γυναικεία ομάδα ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα υπόλοιπα τμήματα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook