Παρά το γεγονός ότι οργάνωσε αρκετά τον Διαγόρα και τον οδήγησε σε αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ\’ Κατηγορίας, ο Κώστας Σταυρουλάκης φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει το έργο του στον σύλλογο του Νέου Χωριού.
Ο νεαρός προπονητής με επιστολή του κάνει γνωστό ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία, αφού οι χωριανοί δείχνουν αδιάφοροι να βοηθήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα.
Αναλυτικά:

«Δυστυχώς μετά από μια σεζόν που ολοκληρώθηκε, είμαι στην δυσάρεστη θέση να αποχωρήσω από την ομάδα που πέρασα ίσως την καλύτερη ποδοσφαιρική μου σεζόν. Σε μια ομάδα που ήμασταν μια παρέα, μια γροθιά, όλοι και πάντα αγαπημένοι.
Ο σημαντικότερος λόγος είναι η αδιαφορία των χωριανών για την ομάδα που ποτέ δεν αγκάλιασαν, τις προσπάθειες που έγιναν παρόλο που φέτος η ομάδα ξεκίνησε από το μείον και έκανε μια καλή πορεία κερδίζοντας τον σεβασμό όλων των αντιπάλων. Δυστυχώς τα 2-3 άτομα που είναι στην ομάδα δεν είναι αρκετά για να προλάβουν να τρέχουν όλα τα θέματα, και από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια δίπλα τους.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω.
Τον πρόεδρο της ομάδας Μάνιο Λιναράκη που πέρυσι τέτοια εποχή μου εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε την ομάδα.
Τον Γιώργο Βρυωνάκη που ήταν δίπλα μας όλο τον χρόνο.
Τον Κώστα Ριτζάκη που όποτε χρειάστηκα την βοήθεια του ήταν δίπλα μου.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που με έκαναν υπερήφανο την χρονιά που πέρασε, μου έδωσαν πολλές χαρές και ότι πετύχαμε οφείλεται σε αυτούς.
 
Εύχομαι ο Διαγόρας να βρει το δρόμο του, και να συνεχίσει να υπάρχει για το καλό του Νέου Χωριού, για τα παιδιά του χωριού. Επίσης εύχομαι στους ποδοσφαιριστές μου καλή συνέχεια στην καριέρα τους, και προπάντων να συνεχίσουν να παίζουν μπάλα γιατί όλοι έχουν δυνατότητες και είναι κρίμα να μην συνεχίσουν
 
Κώστας Σταυρουλάκης.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook