Ο Μάνος Βεργανελάκης παρουσιάζεται γεμάτος όρεξη για να δώσει και πάλι και την… ψυχή του, για τη γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά.

Ο 38χρονος προπονητής μετά από απουσία 1,5 χρόνου περίπου επιστρέφει στον ΑΟΧ, για να συνεχίσει το έργο του, που μέχρι τη στιγμή του \”διαζυγίου\” κρινόταν επιτυχημένο. 

Στο Flashnews.gr και στον Λευτέρη Αντωνακάκη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς προέκυψε η επιστροφή του στον ΑΟΧ:

«Η επιστροφή μου στη γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά έγινε έπειτα από την προτροπή κάποιων ανθρώπων. Αυτός που με κέρδισε πρώτα απ’ όλα είναι ο κ. Ευθυμάκης, όπου δείχνει ότι έχει όραμα και στόχους για τη γυναικεία ομάδα. Μετά η κ. Πολλάκη και τα κορίτσια, όπου οι παλαιότερες και οι αρχηγοί επιθυμούσαν να επιστρέψω στην ομάδα, για να κάνουμε κάτι καλύτερο απ’ αυτό που είχαμε αφήσει. Ο κ. Ευθυμάκης με κέρδισε με τη συμπεριφορά του, σε όσα έχουμε πει και συμφωνήσει και νομίζω θα είναι καλή αυτή η επαναφορά και για εμένα και για τα κορίτσια. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πάρα πολλά, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Τα συναισθήματά του για την επιστροφή στο… δημιούργημά του:

«Νιώθω χαρούμενος και γι’ αυτό επέστρεψα. Έχω πολλή διάθεση, νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα σε αυτή την ομάδα και οι στόχοι που έχουμε βάλει για την επόμενη τριετία είναι πολύ μεγάλοι»

Για το αν άφησε κάτι στη… μέση το οποίο καλείται να συνεχίσει:

«Ναι, νιώθω ότι άφησα κάτι στη μέση. Όταν ξεκινούσαμε αυτή την ομάδα είχα πει ότι σε τέσσερα χρόνια θα βρίσκεται στην Α’ Εθνική και θα παραμείνει. Πράγματι και μετά που έφυγα παρέμεινε στην Α’ Εθνική. Τώρα είναι μια δύσκολη χρονιά, μια χρονιά σημαντική και θεωρώ ότι, αν γίνουν όλα όσα προγραμματίζουμε και θέλουμε να φτιάξουμε, η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία εύκολα και τη νέα χρονιά θα πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.»

Για τους στόχους που υπάρχουν:

«Οι μεγάλοι μας στόχοι είναι δύο. Να δημιουργήσουμε Ακαδημία, γιατί υπήρχαν 15 κορίτσια εκεί, που τώρα δεν υπάρχουν. Θέλουμε να κάνουμε 20-30 τα κορίτσια της Ακαδημίας και να κατεβάσουμε ξανά ομάδα στα πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Π.Σ. Χανίων. Επόμενος μεγάλος στόχος είναι τα κορίτσια που παίζουν στην ομάδα να ονειρεύονται το ποδόσφαιρο ξανά και οι Εθνικές μας ομάδες να αποκτήσουν πάλι 2-3 Χανιώτισσες».

Για το νέο πρωτάθλημα:

«Δεν είχα εικόνα των ομάδων στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά το παρακολούθησα μέσα από συζητήσεις με τα κορίτσια. Το φετινό θεωρώ ότι θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στα χρονικά της ενιαίας Α’ Εθνικής, επειδή δεν υπάρχει ομάδα που να έχει πέσει ήδη. Υποβιβάζονται δύο ομάδες. Οι «νεοφώτιστες», Ίκαρος Πετρωτού και Άρης, δείχνουν ότι θα είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Καρδίτσα, Δράμα, ΠΑΟΚ και Γλυφάδα θα παλέψουν για το πρωτάθλημα και όλοι οι υπόλοιποι για την παραμονή.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook