Μετά από συντονισμένες κινήσεις και άψογο σχεδιασμό, ολοκληρώθηκε, με τη σύλληψη 10 συνολικά ατόμων, επιχείρηση των ΤΑΕ στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου και με πλούσια συγκομιδή σε χασίς και λαθραία τσιγάρα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν 10 αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ενώ στο χώρο που εντοπίστηκαν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 732 γρ. χασίς και 661 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ για τις συλλήψεις:

Συνελήφθησαν, σήμερα (15.07.2014) το πρωί σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, έντεκα (11) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 23 έως και 35 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβατικών συμπεριφορών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

• 732 γραμμάρια κάνναβη,
• 661 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης και
• το χρηματικό ποσό των τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.Flashnews.gr