Με τέσσερις γιατρούς ενισχύεται το νοσοκομείο Ιεράπετρας σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μετά από προσπάθειες πολλών μηνών του διοικητή του νοσοκομείου Γιώργου Ματαλλιωτάκη και τη συνεργασία του διοικητή του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, το νοσηλευτικό ίδρυμα της Ιεράπετρας ενισχύεται με ιατρικό προσωπικό, γεγονός σημαντικό ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες όπου ο πληθυσμός της πόλης σχεδόν διπλασιάζεται εξαιτίας της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Συγκλεκριμένα το νοσοκομείο της Ιεράπετρας ενισχύεται με έναν Ουρολόγο γιατρό ο οποίος έρχεται, από το νοσοκομείο της Σητείας, από τις 25 Ιουλίου και για κάθε δεύτερη Παρασκευή προκειμένου να ενισχύσει το Ουρολογικό ιατρείο της Ιεράπετρας.

Παράλληλα για τη λειτουργία του Δερματολογικού ιατρείου του νοσοκομείου της Ιεράπετρας από τις 22 Ιουλίου και για κάθε δεύτερη Τρίτη, έρχεται από το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου δερματολόγος γιατρός.

Επίσης, Παθολόγος ιατρός στο νοσοκομείο Ιεράπετρας από το νοσοκομείο Σητείας στις 25-7-2014, 29-8-2014, 1-8-2014, για την ενίσχυση της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ιεράπετρας και τη λειτουργία εξωτερικού Παθολογικού ιατρείου.

Τέλος, Παθολόγος ιατρός στις 4-8-2014, 13-8-2014 και 22-8-2014 για λειτουργία Διαβητολογικού ιατρείου στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει υπόσχεση του διοικητή του ενοποιημένου νοσοκομείου Λασιθίου προς το διοικητή Ιεράπετρας κ. Γιώργο Ματαλλιωτάκη ότι στους γιατρούς που αναφέρθηκαν θα προστεθεί άμεσα και Γυναικολόγος ιατρός σε εβδομαδιαία βάση, γεγονός που αποτελεί χρόνιο αίτημα της κοινωνίας της Ιεράπετρας και του νοσοκομείου του νότου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε ότι «η ενίσχυση του νοσοκομείου της Ιεράπετρας με ειδικότητες που ποτέ άλλοτε δεν υπήρξαν στο νοσοκομείο αποτελεί μια ουσιαστική, για την υγεία των πολιτών της πόλης μας, εξέλιξη. Η ενίσχυση αυτή δεν αποτελεί μονάχα δική μου κατάκτηση, αλλά και όλης της κοινωνίας και των φορέων της Ιεράπετρας τους οποίους ευχαριστώ που είναι δίπλα στο νοσοκομείο μας. Μια ευχάριστη εξέλιξη που προέκυψε εξαιτίας της άριστης συνεργασίας με τον διοικητή του νοσοκομείου του Αγ.Νικολάου και την 7η ΥΠΕ Κρήτης» καταλήγει ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook