Η επίσκεψη στην Κρήτη ξένων οικονομικών και εμπορικών ακολούθων στις 15-19 Ιουνίου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Απ.Βουλγαράκη με τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ.Ευάγγελο Σπανουδάκη.
Υπενθυμίζεται πως η επίσκεψη αυτή γίνεται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το αρμόδιο Εθνικό Φορέα για την προώθηση, προσέλκυση και υποστήριξη άμεσων επενδύσεων «INVEST IN GREECE» στη χώρα μας.
Στην επίσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι 64 ξένων διπλωματικών αποστολών.
Η επίσκεψη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ημερίδες-συσκέψεις με Φορείς της Κρήτης, στις οποίες θα παρουσιαστεί το επενδυτικό προφίλ της Περιφέρειας Κρήτης και θα γίνουν παρουσιάσεις φορέων (ΕΟΤ-ΟΠΕ κ.α.) καθώς και επισκέψεις σε πρότυπες βιομηχανίες- βιοτεχνίες της Περιφέρειας Κρήτης .
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας Χανίων \” Η επίσκεψη αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη χρονική περίοδο της οικονομικής κρίσης που περνά η πατρίδα μας.
Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε και όλους τους επιχειρηματίες των Χανίων θα καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια αξιοποίησης της επίσκεψης αυτής με τελικό στόχο τα Χανιώτικα προϊόντα (ελαιόλαδο- κρασί- οπωροκηπευτικά- βιολογικά προϊόντα, κ.α.) να βρουν το δρόμο τους στις Διεθνής Αγορές προς όφελος της οικονομίας των Χανίων.
Στη συνάντηση αυτή καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά όλοι οι παραγωγικοί φορείς-επιχειρήσεις των Χανίων, αξιοποιώντας τη μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής επαφής με τις 64 ξένες αποστολές.
Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων έχει στις πρώτες προτεραιότητες της την ενδυνάμωση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στα Χανιά.
Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση όλων των επιχειρηματιών , ξεπερνώντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και σε συνεργασία να βρίσκονται γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις.
Διαβεβαιώνουμε όλους τους φορείς και επιχειρηματίες ότι θα σταθούμε πλάι τους και θα συνεχίσουμε με πολλαπλές ενέργειες να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της Περιφέρειας, μοναδικής προϋπόθεσης για τη καταπολέμηση της ανεργίας που παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις σήμερα.
Άμεσα θα ενημερωθούν όλοι οι Φορείς των Χανίων σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε για το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης για να μπορέσουν έγκαιρα να προετοιμαστούν και να αποδείξουμε στην πράξη ότι η Κρήτη μας, τα Χανιά μας είναι ιδανικός τόπος για επενδύσεις με οφέλη και προοπτικές\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook