Χαρούμενος που βρέθηκε έστω και ως αντίπαλος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Καρπενήσι ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός του Πλατανιά ερωτώμενος για τις μεταγραφές τόνισε ότι είναι συνειδητή επιλογή της ομάδας να αργήσει να τις ολοκληρώσει, διότι ψάχνει να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα επισήμανε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν κάποιες κινήσεις, όπως και την μεθεπόμενη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε (απομαγνητοφώνηση Flashnews.gr):

«Καταρχήν χαίρομαι πολύ που έπαιξα έστω και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με όλα αυτά τα παιδιά νόμιζα πως κάναμε εσωτερικό δίτερμα, οικογενειακό διπλό. Εντάξει, εμάς ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Το ρόστερ μας δεν είναι έτοιμο ακόμα. Έχουμε αργήσει, συνειδητά όμως, γιατί προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα του ΠΑΣ ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ήταν η ομάδα που βρίσκεται 2-3 χρόνια μαζί και είναι σημαντικό αυτό για μία ομάδα, να παίζουν όλα αυτά τα παιδιά μαζί. Εύχομαι στον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του, να έχουν υγεία όλα τα παιδιά και ο κ. Πετράκης και να πάνε όλα καλά και για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.»

Για το πότε προβλέπεται να είναι έτοιμος μεταγραφικά ο Πλατανιάς:

«Είναι δύσκολο να το προβλέψω, αλλά πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα ήδη θα γίνουν κάποιες κινήσεις, και την μεθεπόμενη πάλι. Είναι ένα ρίσκο αυτό για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή».

Δείτε στο βίντεο του radio super fm των Ιωαννίνων τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη και του Γιάννη Χριστόπουλου. Flashnews.gr