Τέσσερις  αλλοδαποί, συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «I. Δασκαλογιάννης» και στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων και Ηρακλείου, αντίστοιχα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί σε έλεγχο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, συνελήφθησαν δύο Σύροι, ηλικίας 43 και 41 ετών, οι οποίοι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, για Λονδίνο Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη, ακόμη ένας 22χρονος Αλβανός, διότι προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα, για Μάντσεστερ Ηνωμένου
Βασιλείου, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, συνελήφθη, 23χρονη Νιγηριανή, η οποία επιχείρησε να αναχωρήσει από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Βιέννη Αυστρίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και Ηρακλείου, αντίστοιχα.