Πρώτη δημοσίευση: 24/7 21:53

Η τελευταία πράξη του τραγικού θανάτου της 56χρονης Ευτυχίας Ποποδάκη, θα παιχτεί σήμερα στις 16:00, στο Νεκροταφείο του ιερού ναού Αγ. Γεωργίου στο Πατελάρι του δήμου Πλατανιά, όπου θα γίνει η κηδεία της άτυχης γυναίκας.

Αγαπημένοι, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στην 56χρονη, ο θάνατος της οποίας έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει προβληματισμό και ερωτηματικά .

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, που υπενθυμίζεται ότι έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη,  και αφού είχε γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της λόγω οφειλών (δείτε εδώ)

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε παρουσία τεχνικού συμβούλου της ΔΕΗ,  κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη,

"δεν προκύπτει σαφές εύρημα τέτοιο που να δικαιολογεί το θάνατο της 56χρονης, υπάρχει πρόβλημα και με το καρδιαγγγειακό σύστημα και με το αναπνευστικό. Περιμένουμε περαιτέρω εκτενής ιστολογική εξέταση και φυσικά η όλη διάγνωση θα ολοκληρωθεί με την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών  μηχανολόγων που θα εξετάσουν τα ευρήματα".

Επομένως σύμφωνα με τον κ. Παπαδομανωλάκη, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα ευρήματα, ευθεία συσχέτιση μεταξύ της διακοπής του ρεύματος, της παροχής μηχανολογικής υποστήριξης και του θανάτου της 56χρονης γυναίκας ο οποίος τοποθετείται χρονικά μεταξύ 10:30 και 14:30.

Θα ακολουθήσουν εκτενείς ιστολογικές εξετάσεις από την πλευρά των ιατροδικαστικών αρχών ενώ η διάγνωση για τις αιτίες θανάτου της 56χρονης, θα συμπληρωθεί, από την πλευρά των πραγματογνωμόνων, μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων που θα εξετάσουν τα μηχανήματα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών αναμένονται σε 7 εως 10 ημέρες και τότε θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα σαφή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 56χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της άτυχης γυναίκας θα κινηθεί νομικά ζητώντας δικαίωση για το χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Την ίδια ώρα η ΔΕΗ όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (δείτε εδώ), θα προχωρήσει σε διοικητική προανάκριση για την πλήρη καταγραφή της υπόθεσης του θανάτου της 56χρονης τετραπληγικής αξιολόγησης των συμβάντων και διαδικασιών που ακολουθήθηκαν από την επιχείρηση ς.

Flashnews.gr